4 egész tojás
150 gramm olvasztott étcsokoládé
300 gramm tejszín /felvert/
4 ek. porcukor
2 ek. langyos víz
Először a tojásfehérjét habbá verem, majd a tejszínt is.
A 4 tojás sárgáját a porcukorral éa vízzel felváltva adagolva kikeverem.
Majd hozzáadom a langyos olvasztott csokoládét.
Felváltva adagolom a krémhez a fehérjét és a tejszínt melyet kézi habverővel lassan keverem össze.
Ha kész, tálaló edényben a hűtőbe teszem pár órára vagy egy éjszakára.
A rebarbarát megtisztítjuk, és körülbelül két centis darabokra vágjuk. Egy piteformát vagy tepsit kikenünk vajjal, és egyenletesen elterítjük benne az összevágott rebarbarát. A tet...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes-a száraz hozzávalókat egy magasabb falú edényben összekavarunk,majd lassanként adagolva a langyos vizet összekeverjük -állaga a palacsintáé kell legyen - fóliával lefedjük é...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KönnyűEgy sütőhöz 1/2 kg tészta kell. Kívülről be kell kenni olajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet keverjük össze a sütőporral, és a reszelt citromhéjjal, majd adjuk hozzá a feldarabolt hideg vajat, és az ujjbegyünkkel kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű