2 közepes méretű cékla
2 evőkanál majonéz
2 evőkanák natúr joghurt
6 gerezd fokhagyma
só, bors
A céklát jól megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha megpuhult, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A majonézt, a joghurtot, a zúzott fokhagymát összekeverjük és a céklához adjuk, fűszerezzük. Legalább néhány órára hűtőbe tesszük, de az a legjobb, ha egy éjszakát pihen tálalás előtt.
Egy tálban összekeverem a majonézt, a mustárt, a tejfölt, a borecetet, hozzáadom az apró kockára vágott szárzellert, az aprított lila hagymát és petrezselyem zöldet, sózom, borsozo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét alaposan megmossuk, néhány órára áztatjuk, esetleg egy egész éjszaka. Azután sós, babérlevéllel ízesített vízben a zöldségekkel együtt megfőzzük. Mikor megfőtt, leszűrj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNudel wie gewohnt abkochen. Gurke, Tomaten, Fleischwurst, Emmentaler und Paprika in kleine Würfel schneiden und auf die Nudeln geben. Frühlingszwiebel in feine Ringe schneiden und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat kockára vágjuk és enyhén megsózzuk, olíva olajjal összekeverjük. Tálaláskor olívabogyóval és feta sajttal díszítjük.
Elkészítési idő: 10+30 perc Nehézség: Könnyű