1. A padlizsánokat (3 db) hosszában félbe vágjuk, kanállal óvatosan kibelezzük.Húsát apró kockákra vágjuk.
2. Fél kiló gombát apróra vágunk, fokhagymás olajon megpároljuk a padlizsán húsával együtt. Sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
3. Amikor már majdnem megfőtt a töltelék, hozzákeverünk 2 tojást és egy apróra tépkedett zsemlét. A tölteléket belekanalazzuk a kivájt padlizsánokba és sajtot szórunk rá.
4. Előmelegített sütőben kb. fél óra alatt kipirítjuk.
A tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig és módon megfőzzük. (Sót és olajat ne tegyünk a vízbe!) Leszűrjük a tésztát, és kb. 6 evőkanálnyit meghagyunk a főzővízből. Turmixgép...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A nyers krumplit nagylyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat, fűszerezzük, és annyi liszttel keverjük össze, hogy kicsit sűrűbb palacsintatésztaszerű masszát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- A kockára vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát elkezdjük dinsztelni az olajon. Picit megsózzuk, megszórjuk borssal. - A cukkini és a padlizsán végeit levágjuk, a sárga...
Elkészítési idő: 1.5 ora Nehézség: Könnyű