1;darált dió,mandulaliszt,kókuszreszelék(apró),datolya
2;2 banán
10 dkg kesudió
5dkg kókuszzsír
áztatott aprított datolya
sok kakaópor
1 ek útifűmaghéj
mandulaliszt
3;kb.12 dkg kesudió,
100 ml víz
kevés kókuszzsír
friss citromlé
Tetejére szeletelt mandula/kesudió mehet
Az alsó réteg darált dió, mandulaliszt, némi aprószemű kókuszreszelék, és áztatott-kinyomkodott datolya. A középső réteg 2 érett banán, kb 10 dkg kesudió, olyan 50 g folyékony kókuszzsír, mandulaliszt, áztatott datolya és soooook holland kakaópor. A teteje pedig kb 12 dkg kesudió, 100 ml víz, kevés kókuszzsír és frissen facsart citromlé homogénre turmixolva.a középső rétegbe 1 ek. útifű maghéj is került
A kész piskótalapot visszatesszük a 26 cm átmérőjű tortaformába. Ezután elkészítjük a krémet. Lereszeljük a citromok héját, majd egy tálba öntjük a tejfölt, hozzáadjuk a cukrot, a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KözepesA tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. A tojások sárgáját egyenként belekeverjük, majd a lisztet is, végül a megolvasztott de nem meleg vajat is hoz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElső lépésként MELEGÍTSD ELŐ A SÜTŐT! alsó-felső sütés 180 fok. Aztán a szódabikarbónát felpezsegtetjük az ecetben. A vizet és a joghurtot pedig elkeverjük, ez lényegében író hely...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes