menu

Családireceptkönyv.hu

Húspác-Balzsamecetes-mustáros grillpác


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 evőkanál dijoni magos mustár
2-3 evőkanál méz
0,5 dl balzsamecet
1 dl olívaolaj
frissen őrölt feketebors

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük. Sertéshús, vadhúsok pácolásához használhatjuk

Húspác-Balzsamecetes-mustáros grillpác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Liszt kisokos
Liszt kisokos

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mascarpones csokikrém
Mascarpones csokikrém

A csokoládét vízgőz fölött felolvasztottam, majd hagytam, hogy szobahőmérsékletre hűljön. Ezután a szintén szoba-hőmérsékletű mascarponéval alaposan elkevertem, a sajtkrémet kanala...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
TÚRÓKRÉM
TÚRÓKRÉM

A hozzávalókat nagyon apróra összevágtam,majd sóval ,borssal összekevertem.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anikó
Klasszikus körözött
Klasszikus körözött

1. A hagymát apróra felvágjuk. Apróbbra, mint mikor főzéshez kockázzuk. 2. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikáva. A megadott mennyiség kb. stimmelni fog, de igaziból akkor elég a...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk