8 szelet gépsonka,
8 szelet óvári sajt,
5 dkg vaj,
só, bors,
kevés mustár,
8 szelet kicsontozott sertésborda
1. Jól kiverjük a hússzeleteket, törött borssal meg egy kevés mustárral bedörzsöljük, és a vajon megsütjük.
2. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. (Ha gombásan akarjuk készíteni, akkor vonjuk be vajon párolt, sóval, borssal szárazra párolt gombavagdalékkal. 15 dkg, vajon sóval, borssal párolt összevagdalt gomba.)
3. Ráborítunk egy vékony gépsonkaszeletet, erre egy sajtszeletet, és megöntözzük a vajjal, amiben a hús sült.
4. Csak annyi időre toljuk a sütőbe, amíg a sajt szépen ráolvad a tetejére.
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSkiva korven tunt. Skala och hacka löken. Skala potatis och morot och skär i tärningar. Strimla paprikan. Fräs korv och lök i en gryta med smör. Tillsätt potatis, morot, striml...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel és hűtőbe tesszük fél órára. A krumplit megpucoljuk és egy kiolajozott tepsi aljára szeleteljük, megsózzuk és...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: NehézA káposztát egy edénybe tesszük és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, puhára főzzük, majd leszűrjük. Egy másik edényben a szokásos módon, sós vízben megfőzzük a rizst. A szalonnát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes