-250 gramm vörösbabkonzerv
-1 tojás
-1 gerezd foghagyma
-150 gramm camambert sajt
-1 szál répa
-zsemlemorzsa
-ételízesítő, bors
-olaj, a sütéshez
1. A répát megfőzzük, a sajtot kicsi kockára vágjuk.
2. A babot levével együtt, a tojással, a répával, a foghagymával és a fűszerekkel összeturmixoljuk, és egy tálba öntve hozzákeverjük a sajtot.
3. Zsemlemorzsával gyúrható masszává sűrítjük, gombócokat formálunk, meghempergetjük zsemlemorzsában, és forró olajban kisütjük őket.
Tálaláskor tzatziki öntettel kínáljuk.
painea se inmoaie in apa si se stoarce. Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc. Ceapa si ardeii si mararul se curata si se toaca marunt. Cascavalul...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverje össze a sót, borsot, fokhagymát és hagymaport, kakukkfüvet, rozmaring és paprika * A csirkecombokat mindkét oldalon ízesítjük a fűszerkeverékkel * Csavarja be az ízes...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát vékony, apró csíkokra vágjuk bőröstől, nehogy nagyon szétfőjön. A vöröshagymát vékony cikkekre felszeleteljük. A szalonna zsírját az olajon kisütjük lassan, hogy a szal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit és a fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát megpucoljuk, apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a krumplihoz és a fokhagymához, majd belekeverjük a sót, a borsot, a lis...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű