1 cs. spenót
liszt, fokhagyma, tej, 2 tojás
Spenótot felolvasztani. 3 fakanál liszttel rántás.
3 g. fokhagymát belenyomni......... a rántásba.
Belekeverni a felolvadt spenótot.
Felengedni tejjel, sózni.
2 tojást belekeverni.
Én nem csinálok bele rántást, hanem kis tejszínnel sűrítem.
A zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát és a még apróbbra végott gyömbért. Ráborítom a meghámozott, felkockázott céklát és a krumplit. Kicsit átforgatom a zsiradékon. Fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztből és olajból rántást keverünk. A fokhagymát megpucoljuk, majd fokhagymanyomóval áttörjük, és a rántásba tesszük. Jól összekavarjuk, majd felöntjük 3 dl tejjel. Jól kikav...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököcskéket meghámozom, végeit - ahogy kívánja - levágom, a többi részét 1,5-2 cm-es kockára feldarabolom. A vajat felolvasztom, megfuttatom rajta az apróra vágott kapor felét, b...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: Könnyű