Kenyér
Friss spenót
Paradicsom
Olívaolaj
Sajt
A spenótleveleket kb. 1 perc alatt az olívaolajon megfonnyasztjuk, kicsi sót lehet tenni hozzá.
Rátesszük a kenyérre, arra paradicsomszeleteket és sajtot. Így sütőben megsütjük.
A fűszerolajat már 3-4 nappal korábban elkészíthetjük. Az olívaolajba belekeverjük a reszelt fokhagymát, a friss, apróra vágott kakukkfüvet és rozmaringot, majd jól zárható üvegb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát olajon megpárolni. Èdesburgonyát elöfözni. A zellert, újhagymát feldarabolva a hagymához tenni, édesburgonyát darabolva hozzátenni, felönteni zöldségleves a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vargányákat letisztogattam kis ecsettel, a szárukat megkapirgáltam ahol földes volt. Fél centis szeletekre vágtam. A wokot jól felforrósítottam, a háromféle zsiradékot beletett...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét sós, borsos, babérleveles vízben megfőztem. A főzőlevével, tojással, a fűszerekkel, szódabikarbónával, fokhagymával, hagymával és a mustárral összeturmixoltam. Az így...
Elkészítési idő: 1 óra 20 perc Nehézség: Könnyű