4 tojás sárgája... 10 dkg cukor 1 cs vanília cukor 1 egész vanília kikapart magja... 1,5 dl tej...
a tojás sárgát a cukor felével elkevertem... a másik felét a tejjel és a vaníliákkal felforraltam.. majd a meleg tejet kanalanként kevertem a sárgákhoz... aztán vissza tettem a tűzre és alaposan jó krémesre főztem.. folyamatosan keverni kell le ne égjen.. 3 dl tejszint alaposan felvertem... majd a kihült vaniliát hozzá tettem .. ekkor ment a gépbe, de akinaek nincs a csak tegye tégelybe és mehet a fagyóba fél óránként alaposan át kell keverni... egy kézi habverő jó hozzá
Egy csokor medvehagymát kisebb darabokra vágtam és késes aprótóban összedaráltam (majdhogynem krémes lett). 1 kg nagyszemű tengeri sóhoz tettem és egy villával addig forgattam, am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a hozzávalókat, amíg kásás nem lesz. Ízlés szerint gyümölcsöket teszünk a tetejére.
Elkészítési idő: 10 p Nehézség: KönnyűA tejet megmelegítem, majd hozzáadom a grízt folyamatos keverés mellett. Folyamatosan keverve megvárom, hogy besűrűsödjön. Hozzáadom a cukrot, ha újra besűrűsödött már kész is.
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűNa ulju izdinstajte isjeckano pilece meso 10-15min dok ne pocne da se rumeni. Izvadite meso i stavite ga na stranu. U istu posudu dodajte glavicu crvenog luka i praziluka i prodins...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű