24 db fürjtójás
500 dkg darált disznóhús
1 db hagyma
2 db tyúktójás
3 szelet áztatot kenyér
vegeta
bors
só
Panir:
1 db tójás
A fürjtójásokat megfözzük, útána meg pucoljuk. A darált húst összekeverjük, a 2 db tójással, az aztatott kenyérrel, sóval, borssal vegetával és a bele reszelt hagymával. Egy evökanálnyit a tenyerünkre rakunk és elnyomjuk, közepébe tesszük a fürjtójást, össze fogjuk a széleit és gombocot formálunk belöle, mikor késszen van bele forgatjuk a mustáros, tojásba és a prézlibe.
Sütöpapirral bélelt tepsibe rakjuk, elömelegitet sütöben 35-40 perc készre sütjük.
Szakács: babi
A krumplikat megpucoljuk, és kockára vágjuk. Majd sós vízbe téve megfőzzük őket. Ezután egy szűrő segítségével krémesre passzírozzuk a krumplit, ez benne a nagy titok! Közben míg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk a krumplit és egyforma darabokra szeljük. Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beled...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a zöldpaprikát vágd apróra. A paradicsomokat tedd pár másodpercre forró vízbe, így könnyen lehámozható a héja, majd ezt is vágd apróra. Olívaolajon pirítsd meg a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA retket vékonyan hámozd meg, majd egy nagyobb lyukú (káposzta) reszelőn reszeld egy tálba. Sózd meg, majd hagyd állni 10 percet. Facsard ki és tedd egy tálba. Reszeld hozzá a fok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű