menu

Családireceptkönyv.hu

Megyes pudingos süti


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 8
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


a tésztához:
-45 dkg liszt
-12 dkg cukor
- 25 dkg margarin
-fél csomag sütőpor
-csipet só
-1 csomag vaniliás cukor
-2 tojás sárgája
-3 evökanál tejföl

A töltelékhez:
-85 megy (fagyasztot )
-2 csomag vaniliás pudingpor
-3-4 evökanál cukor
-fahéj izlés szerint

Elkészítés:


A megyet jol ki nyomkodjuk a levitö lés 4 evökanál cokorral felfözzük a pudingport 3 dl vizzel elkeverjük és a megfőt megybe keverjük és besürüsitjük
-hagyuk hülni mig a tészta készül
-A tészta hozzávaloit jol össze dolgozzuk és ketté osszuk
- az egyiket kinyujtsuk és lisztezet tepsibe teszük
-rá teszük a tölteléket és rá a másik lapot
-villával szurkáljuk meg a tetejét és kenjük meg tojásal
-ha ki hült szorjuk meg a tetejét porcukorral
- tepsi méret 37x27 sütés 40 perc

Megyes pudingos süti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Gyöngyi
Kavart almás
Kavart almás

Az almákat megmossuk, meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük és kicsavarjuk a levét. Ízesítjük pici őrölt fahéjjal (esetleg cukorral) és jól összekeverjük. A cukrot a tojáso...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mini Fánkgolyó
Mini Fánkgolyó

Elkészítés Keverjük simára a tojást a kétféle cukorral és a tejföllel. Egy másik tálba szitáljuk bele a lisztet, majd keverjük el benne a sót és a sütőport. Egye...

Elkészítési idő: 30perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggyes-krémes
Meggyes-krémes

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 4 részre osztjuk. Cipókat formázunk ,majd 20×30 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk. A sütőpapírral bélelt tepsibe terítünk egy lapot, megszórjuk a l...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézeskalács formában sütve
Mézeskalács formában sütve

Melegítsd elő a sütőt 160 fokra. Vajazz és lisztezz ki egy süteményformát (gyümölcskenyér formát). A mézet egy kisebb lábasban tűz fölött, vagy egy tálkában mikróban langyosítsd m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk