1 kg főtt, áttört burgonya
50 dkg liszt
2 kanál zsír
só
Összegyúrjuk lapos pogácsákat szaggatok.
A sütőpapírral bélelt tepsit zsírral bekenem, a pogácsákat a sütési időben meg / átfordítom.
1. A lisztet és a margarint összemorzsoljuk az élesztővel és a sóval. Annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy közepesnél egy kicsit lágyabb tésztája legyen. Fél órát pihentetjük hideg hel...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat a sajtkrémmel kikeverjük, hozzáadjuk a sót, a fűszereket, a tejet és az olajat, végül hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Muffin papírral bélelt sütőformába kanalazzuk. Min...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet és a sütőport egy tálba tesszük, hozzáadjuk a sót, majd a vajjal elmorzsoljuk. A joghurtot is ráöntjük és meggyúrjuk a tésztát. A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű