2 csirkecomb
2 nagy fej hagyma
25 dkg gomba
ízlés szerint só és őrölt bors
Gombát, hagymát felszeleteljük.
Megsózott, megborsozott csirkedarabokat bőrével lefelé az alufóliára fektetjük, beborítjuk hagyma és gomba szeletekkel. Megsózzuk, megborsozzuk majd lazán becsomagoljuk. Előmelegített, forró sütőben az első oldalát 15 percig, átfordítás utána a másik oldalát további 10 percig sütjük. Majd kibontjuk és néhány percig pirítjuk.
A csirkecombokat átdörzsöljük a sóval és borssal, majd az olajjal kikent tepsibe rakjuk. A krumplit meghámozzuk és egészben a combok mellé rakjuk (ha nagyon nagyok, akkor kettőbe i...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: KönnyűA lisztet,sütöport,búzadarát a tojással összekeverem majd beleontöm a tejet sóval izesitem félreteszem a tésztát Egy serpenyöben a hagymát megfonnyasztom majd hozzáadom a zsülienr...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet apró kockákra vágjuk, egy tálban összekeverjük a fűszerkeverékkel és az olívaolajjal, félretesszük, 10 percig állni hagyjuk. Közben lereszeljük a sajtot (finom lyuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertésszeleteket kikloffoljuk,sózzuk,borsozzuk,lisztbe forgatjuk,majd forró olajban sütjük. Kevés olajban a kockára vágott szalonnát üvegesre hevítjük,majd hozzáadjuk a felvágott...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes