menu

Családireceptkönyv.hu

TORTAKRÉMEK (Vaníliás, csokis, karamellás, epres ...


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csomag vaníliás pudingport,
2 evőkanál xillittel,
1 evőkanál eritrittel elkeverünk, és felhígítjuk
7 dl tejjel ( lehet növényivel),
20 dkg Vénusz margarin
3-4 dl keményre felvert tejszínn

Elkészítés:


2 csomag vaníliás pudingport, 2 evőkanál xillittel, 1 evőkanál eritrittel elkeverünk, és felhígítjuk 7 dl tejjel ( lehet növényivel),
Ha kihűlt 20 dkg Vénusz margarinnal kikeverjük VAGY
3-4 dl keményre felvert tejszínnel kikeverjük.
A csokisat dúsíthatjuk csokireszelékkel( diabetikussal)
A karamellásat karamell darabokkal ( diabetikussal)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vanília krémmel töltött ekler
Vanília krémmel töltött ekler

A tészta: Tegyük egy edénybe a vizet, az olajat és a sót. Addig kavargassuk, míg felfő, majd vegyük le a tűzről, és keverjük hozzá a lisztet, úgy, hogy egyenletes, csomómentes legy...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Oroszkrém kocka
Oroszkrém kocka

A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kevés cukorral kemény habbá felverjük. Egyesével belevegyítjük a sárgáját, beleforgatjuk a többi cukrot, a szódabikarbónával és a sütőporral...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Diós szelet
Diós szelet

A lapok hozzávalóiból három lapot sütünk. A tojások sárgáit, porcukort, vizet habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztben elkevert sütőport, diót, majd lazán beleforgatjuk a fehérjék k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rigó Jancsi
Rigó Jancsi

6 tojás sárgáját, 6 kanál porcukorral keverjen habosra. Vegyítsen hozzá 10 dkg reszelt csokoládét, majd a 6 tojás keményre vert habját és 3 kanál lisztet. Jól keverje el, és 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk