2 nagyobb padlizsán
fél fej lila hagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz
só
bors
A padlizsánokat félbevágva beirdalva,sózva-borsozva először vágott felükkel felfelé,letakarva,majd megfordítva takarás nélkül 40-40 percig megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.
1. Első lépésként a paradicsomszószt készítjük el. Fogj egy reszelőt, s a legnagyobb lyukas részén (ahol almát is reszelünk) reszeld le a paradicsomokat. Első hallásra ez talán fur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kifliket 1 cm-es karikákra vágjuk, és félre tesszük. A tejet egy lábosba öntjük, hozzáadunk 2 cs. vaníliás cukrot, és felforraljuk. A túrót összekeverjük a tojások sárgájával, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTekercseljünk: 1. Először készítsük el a tölteléket. Ehhez a zöldségeket szeleteljük/reszeljük szép vékonyra. (Én a konyhai robotgépemet használtam.) Majd 1 ek. kókuszzsíron futta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű