175 g langyos víz
1 evőkanál olíva olaj
1 mokkáskanál só
7,5 dkg kukoricaliszt
25 dkg diawellness liszt
A vízhez adjuk az olajat, a sót és a liszteket. Puha lágy tésztát dagasztunk belőle, 10-12 perc alatt. Készülhet a kenyérsütő gépben, vagy dagasztógéppel, de kézzel is összegyúrhatjuk. Letakarva 40-50 percet pihentessük a tésztát.
Osszuk fel nyolc részre a pihentetett tésztát, és gyúrjunk belőle gombócokat, vékonyra nyújtjuk.Melegítsünk egy serpenyőt, kis lángon, majd sütéskor tegyük közepes erősségre.
Csirkemellet pirítottam,rádobtam a zöldségeket amik voltak itthon.
Került bele kaliforniai paprika, jégcsapretek, gyöngyhagyma, uborka, paradicsom.
Összeforgattam, ráhalmoztam a tortillára, tettem rá friss vegyes salátát, leöntöttem fokhagymás natúr joghurttal.
Ezt bele töltöttem,feltekertem.
A jégsalátát kisebb darabokra tépkedtem, a répát zöldséghámozóval vékonyka csíkokra vágtam,és hozzáadtam a rukkolát. A diót száraz serpenyőben kissé megpirítottam, így sokkal finom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket egyenlő méretű kockákra vágjuk fel, a hagymát hajszálvékony karikákra. A salátát tegyük egy nagy salátás tálba, szórjuk meg a fűszerekkel, sózzuk meg és keverjük bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot finomra reszeljük. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük. Megízesítjük s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű