Összesen 1 kg hús volt ebből 4 darab csirke felső comb filézve a többi az csirkemell.
Ezeket én feldaraboltam, ahol lehet kihúztam az inakat... beleraktam egy késes aprítóba és pulzálva többször alaposan összepépesítettem... eddig semmit nem adtam hozzá... 2 dkg sót, egy kávéskanál fehér bors, fél kávéskanál őrölt szerecsendió virág, fél kávéskanál gyömbér, 1 kávéskanál piros paprika... ezeket 2 dl jéghideg vízzel együtt a péphez tettem... ekkor újra pulzálva alaposan megjárattam a késes aprítót... egy jó lágy masszát kell kapni...ha nem elég lágy még mehet hozzá nagyon hideg víz, majdnem jeges legyen...ezt a masszát tettem bele egy eldobható habzsákba aminek a végét kivágtam... és egy levágott tölcsér csőrét dugtam bele, erre a juh belet könnyen fel lehetett húzni...ezzel töltöttem meg... mikor készen voltam70 fokon 25 percig abáltam, majd fel lógattam szikkadni
A pulykát mosd meg, majd csíkozd fel ujjnyi nagyságúra. A vajat és az olajat melegítsd fel, tedd bele a húst, és fehéredésig süsd benne. Borsozd meg, add hozzá a finomra vágott pet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk a mustárral, borssal, a babérral, az olajjal, valamint a borral. Zárható dobozban egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Más...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA csirkecombokat előző este fokhagymás tejben áztatom. Kettévágom, jól megmosom, és megszárítom. Sózom, borsozom és amíg előkészítem a panírozáshoz az alapanyagot, pihentetem. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű