1 nagyobb csirkemell filé, a sütéshez kevés liszt és olaj, 1 doboz ananászkonzerv (én daraboltat használok hozzá), 20-25 dkg gépsonka,( vagy bacon ) reszelt sajt ízlés szerint, kb. 20 dkg. 3 dl tejszín
A húst kisebb szeletekre vágom, sózom, borsozom majd lisztbe forgatom és mindkét oldalán elősütöm, majd egy kivajazott sütőtálba sorba lerakom. Közben az ananászt lecsepegtetem, a sonkát csíkokra vágom és lereszelem a sajtot. A sütőt 200 fokra előmelegítem. A húsra halmozom az ananászt, a sonkát és meglocsolom a tejszínnel, majd rászórom a sajtot. Ha a sajt szépen megpirult rajta kész is van. Kb. 30 perc. Amíg sül, elkészítem a köretet.
A csirkemellett szeletekre vágjuk és párizsiasan kisütjük olajban. Lisztbe-tojásba mártjuk sütés előtt. Egy nagy jénai aljában eloszlatjuk a kaikára vágott hagyát és a kisütött...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk. A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a fokhagymával, a medvehagymával vagy a snidlinggel és a petrezselyemmel és adu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét evőkanál olajon átkeverjük a földarabolt hagymát, megszórjuk fél kávéskanál őrölt köménnyel, pár csipet őrölt borssal, hozzáadjuk a csirkét, körbepirítjuk, aztán megszórjuk pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűInstrukciók Pirítsd a finomra vágott hagymát egy evőkanálnyi kókuszolajon. Kockázd fel a csirkét és süsd, amíg arany színű nem lesz. Ha kész a hús, öntsd egy tálba, melyben már...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű