A bográcsba raktam először apróra vágott 2 nagy fej vöröshagymát,6-8 gerezd fokhagymát és olajon kissé pirítottam majd ráraktam a csontos húst,körmöt,egy kis füstölt húsos szalonnát és egy kis darab karikára vágott füstölt házi kolbászt,dinszteltem egy ideig majd fűszereztem,piros paprika,só, bors vegeta,1 mélyhűtőből vett zöldpaprika édes, erős majd a nagy szemű babot amit pár órával előtte beáztattam hozzá adtam és felöntöttem annyi vízzel hogy jól ellepje.Addig főztem még puha nem lett minden .
Megtisztítjuk, megmossuk a májat. A közepes hagymákat apró kockákra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra. A paradicsomot is felszeleteljük. Egy nagyobb serpenyőben olajon megdinszte...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk, majd a durva reszelőn ( amivel az almás pitéhez reszeljük az almát) nyersen lereszeljük. Egy kicsit kinyomkodjuk. Feltörünk két tojást, habosra keverünk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat összekeverjük a joghurttal, majd hozzáadjuk a keményítőt és a teljes kiőrlésű lisztet. Egy sűrű masszát kell kapjunk, amennyiben hígabb úgy liszttel dúsítjuk, ha nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű