3 kisebb alma, lehetőleg különböző fajtájú legyen
1 kis doboz élőflórás, zsírszegény, natúr joghurt
1 evőkanál méz
fahéj
citrom
szegfűszeg
Tisztítás után héjastól szeleteld vékonyra, vagy reszeld le az almákat, majd csepegtess rá citromot. Csorgasd rá a mézet, majd tedd a hűtőszekrénybe. Kevés vízzel keverve főzd össze a fahéjat és a szegfűszeget, majd hagyd kihűlni. Az illatos lével öntözd meg az almákat, majd tálalás előtt locsold meg a joghurttal.
A babot megfőzzük, kiszedjük és lehűtjük. Az uborkát forgácsokra gyaluljuk, a paradicsomot gerezdekre vágjuk. A zöldhagymát finomra vágjuk. Az összes hozzávalót összekeverjük, leön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémes túrót, a tejfölt és a mustárt elvegyítjük, majd az olajat - folyamatosan kevergetve - hozzáadjuk. A retket és a sajtot nagyobb lyukú sajtreszelőn lereszeljük, majd a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, félbevágjuk, majd a sárgájukat kikaparjuk, sózzuk, borsozzuk és annyi tartárt adunk hozzá, hogy krémes állagú legyen, az apróra vágott pet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű