- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors
A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.
A burgonyát meghámozom, nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem. A csirkemellet apró kockára vágom, majd a késsel tovább aprítom, mintha petrezselyemzöldet vágnék. – használhattok konyh...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel. A pác összes hozzávalóját összekeverjük, hozzáadjuk a csirkemellet és jó alaposan átforgatjuk benne. Minimum 2-3 órán át, de még...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzerintem ez a legjobb, ami egy csirkével történhet! A jó minőségű, malátából és komlóból készült sörtől nemcsak gyönyörű, hanem omlósabb és eszméletlenül finom lesz a csirke. Fels...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA fűszerezett csirkemellt hőálló tálba tesszük (öntünk alá egy kis vizet), rászeleteljük a fokhagymát, rászórjuk a túrót, még fűszerezzük ízlés szerint (bors, só, oregánó....stb.)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű