menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtgolyó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25-30 dkg sajt, 1 tojás, 1 ek liszt

Elkészítés:


! Kb. 25.30dkg sajtot kislyukù reszelőn lereszelünk, hozzáadunk 1tojást es 1evőkanál lisztet! Golyòkat formálunk belőle, (nedves kézzel, h rátapadjon a zsemlemorzsa! ) a golyòkat zsemlemorzsába forgatjuk es forrò olajban megsütjük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hanna
Ropogós karfiolkeksz
Ropogós karfiolkeksz

1. A karfiolt reszeld le, sózd meg és 20 percig hagyd állni. 2. Kendőn keresztül jól facsard ki a felesleges levét. 3. Egy nagy tálban kevered össze a hozzávalókat, majd az így k...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
KONYHAI KISOKOS..maradék étel felhasználása
KONYHAI KISOKOS..maradék étel felhasználása

FŐTT HÚS Felhasználhatjuk tölteléknek, készíthetünk belőle pástétomot vagy különböző ízesítéssel friss, önálló ételt vagy főzelékre feltétet. Fontos, hogy erőteljesebben ízesítsük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nudli
Nudli

A burgonyát megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, hűtjük, majd áttörjük. Egy tálba öntjük, hozzá adjuk a lisztet, morzsát, só, cukor összegyúrjuk. Vizet teszunk fel főn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Májkrém házilag
Májkrém házilag

Kockára vágjuk a hagymát, és a zsiradékon elkezdjük dinsztelni. Ezalatt a májat megmossuk, megtisztítjuk a hártyáktól. Ha a hagyma kész, akkor levesszük a tűzről, beletesszük a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk