22
22
http://mielefozoiskola.hu/cikk/715/a-kovasz
A tojást a cukorral, majd a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a rumot, végül a sütőporos liszttel összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne, még adhatunk hozzá lisztet, a lényeg, hogy ne raga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLágy, ragadós kelttésztát dagasztok, a hagyományos kézi mixer is simán elviszi. Duplájára kelesztem, majd körülbelül egyforma darabokra szedem. 7-8 darab szokott kijönni. Gömbölyít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancsok héját egy kisebb lábasba reszeljük, belefacsarjuk a levüket, hozzáadjuk a cukrot és a vajat és az egészet gőz fölött addig kevergetjük, míg a cukor és a vaj teljesen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst fel kockázom. Olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, megfuttatom a húst, és hagyom, hogy levet eresszen. Pirospaprikát teszek bele, és a két paradicsomot négybe vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű