-50 dkg bab
-1 hagyma
-20 dkg burgonya
-2 dl tejfől
-2 ek.liszt
-20 dkg kolbász
-2 kisk.só
-bors
-p.paprika
-5 ek.olaj
hagyma+olaj--párolom+p.paprika+bab+víz+fűszer--puhára főzőm+krumpli+kolbász--ha kész besűrítem(tejfől+liszt)
1. A borsót a fokhagymával egy pici olajon elkezdjük párolni majd felöntjük vízzel. Sóval, cukorral ízesítjük. 2. Kb 15 perc főzés után tejfölbe kevert liszttel behabarjuk. 3. To...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1/2 kg mirelit spenótot (parajpürét) világosra pirított fokhagymával, törött borssal ízesített és tejjel feleresztett rántással (kis kanál liszttel) besűrítünk. 4 tojásból sűrű rán...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főzelékhez vágd kockákra a megtisztított édesburgonyákat, majd öntsd fel egy kis vízzel, kb. a harmadáig. Mivel nem fogjuk besűríteni, ezért tényleg csak kevés vizet rakj alá. Do...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkésőbb
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű