A tojásokat keményre főzzük egy lábasban. Egy másik edényben az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott kolbászokat és a kis kockákra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFeltesszük a darált húst pörköltalapra. Amíg fő, addig kifőzzük a rizst is. Megfőzzük enyhén sós vízben a karfiolt hozzá, de csak éppen addig, amíg a torzsája meg nem puhul. Leszű...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűV Tyrolských Alpách je tento pokrm všude, jak na svazích v restauracích, tak v podhůrských vesnicích. Najdete ho s mnoha obměnami, s vepřovým, hovězím i kachním restovaným masem. N...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, rátesszük a kockára vágott húst, az előző este beáztatott babot, felöntjük...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Közepes