a babot előző este beáztatjuk -a sertéshúst felkockázzuk -egy lábosban vagy tüzálló edényben készitjük amit a sütőbe is betehetjük -a húst kevés zsiradékon megpiritjuk fehéredés...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűA babokat "konzervméretűre" daraboljuk ( vagy eleve konzerv- vagy fagyasztott zöldségeket használunk ), a sárgarépát és a paprikát felkockázzuk. A pulykahusit kevés olajon jól áts...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElmorzsoljuk a vajat a liszttel,sóval,hogy gyúrható tésztát kapjunk.Fogunk egy piteformát,amibe belesimitjuk a tésztát és vaksütést végzünk,azaz 10 percre betesszük az előmelegitet...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított nyers burgonyát lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, a tejet, a reszelt fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük. Palacsintaszerű lesz. A masszából serpeny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű