75 dkg csirkefilé
75 dkg brokkoli
50 dkg paradicsom
2 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj
75 dkg csirkefilé
20 dkg gomba
1/2 kg lasagne tészta
só, bors
Csíkozzuk fel a húst, és szeleteljük fel a gombát.
Vágjuk kockákra a hagymát és a paradicsomot.
Kevés olajon pirítsuk üvegesre a hagymát, majd adjuk hozzá a gombát és a húst.
Süssük további 5 percet, majd tegyük bele a paradicsomot és a rózsáira szedett brokkolit.
Ízesítsük sóval és borssal, és 5 percig pároljuk fedő alatt.
A vajból, a lisztből és a húslevesből készítsünk rántást.
Adjuk hozzá a tejszínt és a sajtot, és kevergessük amig a sajt felolvad benne.
Tegyünk a sütőtálba kis húslevest (így a legalsó tészta is megpuhul majd), majd rá egy sor tésztát.Ezután rétegesen rakjuk tele a tálat a raguval és a szósszal.
Süssük meg fél óra alatt 200 fokra előmelegített sütőben.
Ízletes és kiadós egytálétel.
A szilvákat félbevágjuk, és mindegyik közepébe teszünk egy kiskanál fahéjas porcukrot a mag helyére. A krumplit kockára vágjuk, puhára főzzük sós vízben, majd jól lecsepegtetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz élesztőt felfuttatjuk és összegyúrjuk a többi hozzávalóval, Ezután 1 órát kelesztjük utána kinyújtjuk kiszaggatjuk. Így is hagyjuk kelni kicsit és utána mehet a forró olajba. Am...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk, a vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymákat lereszeljük. A vöröshagymát olivaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, ezt is lepirítjuk. Hozzáadjuk a p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát aprora vágom és üvegesre párolom. Beleteszem a darált húst és sózom borsozom átpirítom. Amikor kész hozzáadom a fokhagymát,és végül tejföllel felöntöm. Egy kicsit még...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Közepes