100 gr 57%-os éétcsoki
50 gr vaj
60 gr tejszín
Csokit a vajjal együtt mikróban megolvasztjuk, habverővel simára keverjük, beleöntjük a hideg tejszínt. Csak keveset stabad keverni mert különben bemattul.
A hozzávalókat összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt tepsibe (25x35 cm) tesszük. 180°C-os sütőben 15 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, megkenjük fokhagymás tejföllel és megsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhalat lecsepegtetjük, villával áttörjük. Összedolgozzuk a krumplipürével, a fűszerekkel, a tojással, a citromlével, a majonézzel, és 2 evőkanál zsemlemorzsával. A masszából vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos vízben feloldom a zselatint, felforralom, majd félre teszem és hagyom kihűlni. A tejfölhöz hozzáadom a majonézt, a mustárt, a citromlevet, a porcukrot, sózom, borsozo...
Elkészítési idő: 30 perc+hűtés Nehézség: KönnyűFuttasd fel az élesztőt a meleg vízben a cukorral. Szitáld át a lisztet és öntsd bele az élesztőt. Gyúrd össze, formázz belőle cipót és meleg helyen hagyd kelni fél óráig. Ezut...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű