400 gr tejszín
200 gr angolkrém
200 gr gyümölcspüré
15 gr zselatinpor 50 gr vízzel
1 evk citromlé
Vizet a zselatinnel kicsit megmikrózzuk, hogy elolvadjon. A gyümölcspürét összekeverjük az angolkrémmel és a citromlével majd a zselatinnal. Óvatosan a felvert tejszínhabba forgatjuk.
1. Brasno pomjesati sa svim suhim sastojcima. Dodati sad vodu i mljeko koje mora biti mlako i redom sve ostale sastojke. Mjesati oko par minuta. Ostaviti na toplo da se udvostruci...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A páchoz összekeverjük a következőket: só, frissen őrölt színes bors, fokhagyma – granulátum (natúr!), egész kömény, ezzel bedörgöljük a csodaszép, vékony zsírrétegge...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű4 dkg folyékony kókuszolajban elkeverjük a fűszereket, a sót és a felaprított fokhagymát. Beleforgatjuk a megmosott, szárazra törölt és kisebb kockákra vágott mellfilét, és 1 órán...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 evőkanál vajat olvassz fel egy edényben, és pár percen keresztül futtasd meg benne a rizst. Ezután öntsd fel a tejjel és a tejszínnel, add hozzá a cukrot és a vaníliarúd kikap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű