menu

Családireceptkönyv.hu

Húsos rakott tészta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg tészta,
25 dkg darált hús
10 dkg füstölt sajt
4 ek.olaj
vegeta,
1db egész tojás
3 gerezd fokhagyma,
2 ek.paradicsom püré,
bors,só

Elkészítés:


1.tésztát kifőzni,
2.olaj,paradicsom püre,fokhagyma,darált hús,fűszerek,ezt az egészet szépen lepirítani még a hús fehér lesz,rá önteni 1-2 dl vizet és és puhára párolni,
3.a tojást habosra keverni
4.hagyni kihűlni és a langyos húsra ráönteni a felvert tojásokat,
5.tepsit kivajazni,zsemlemorzsázni és ebbe belerétegezni a tésztát,húst,addig rétegezni ,míg minden el nem fogy,
6.tetejére sajtot reszelni,
7.előmelegített sütőben 25-30 percig fólia alatt sütni,majd levenni a fóliát és addig sütni még a sajt szép piros lesz.

Nyami,nyami!!!!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sajttal töltött karajszelet kukoricás bundában
Sajttal töltött karajszelet kukoricás bundában

A karajszeleteket lapján félbe vágom, de nem vágom végig. Széthajtom, enyhén kiklopfolom, sózom, borsozom, és felhasználásig hűtőbe teszem. A panírhoz a hozzávalókat egy tálban ös...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csaba
Mátrai borzas
Mátrai borzas

A karajt kiklopfoljuk sóval, borssal, ízesítjük. A palacsinta tésztába mártott húsokat forró olajban kisütjük. A kisült húsokat tepsibe rakjuk tetejére tejfölt, és reszelt sajtot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött dagadó burgonyasaláta
Töltött dagadó burgonyasaláta

Dagadó: Elkészítjük a tölteléket, összekeverjük a hozzávalókat: a darált húst, a finomra vágott hagymát és fokhagymát, a nagyobb kockákra vágott szalonnát, a finomra vágott petrez...

Elkészítési idő: 165 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: suhajpeter
Parasztoldalas rakott burgonyával
Parasztoldalas rakott burgonyával

Az oldalast alaposan bedörzsöljük fűszerekkel. Egy tűzálló edény aljába kevés olajat öntünk, ebbe helyezzük a húst, megszórjuk egész köménnyel, rátesszük a karikákra vágott vörösha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk