1 1/2 bögre apróra reszelt sárgarépa
2 tojás
1/2 bögre reszelt sajt
3 evőkanál gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú, vagy paleo liszt
só, bors
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.
Keverd össze a hozzávalókat és formázz belőle kis gombócokat, amelyeket egyesével lapíts el a sütőpapíron.
Süsd az egyik felét 10 percig majd óvatosan fordítsd meg és a másik felét is pirítsd 5 percig.
A káposztát tedd forrásban lévő vízbe, és hagyd, hogy megpuhuljon. Amikor lecsepegett, töltsd meg a húsos-rizses keverékkel, és a végeit úgy tekerd be, hogy a töltelék ne folyjon...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. Pucoljuk meg a hagymát, és vágjuk karikákra. Hámozzuk meg a virsliket, és hosszában kb. a közepéig vágjuk be őket. 2. Amennyi virsli van, annyi kis vékony szelet sajtot vágunk...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: NehézA pác hozzávalókat összekeverni,ráönteni a húsra. 1 órát pihentetni. Saslik pálcára szúrni fél lilahagymát,hússzeletek. Tepsibe állítani,köréje hasábburgonya. 220 fok 40 p sütés....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, beletesszük a pirospaprikát és a krumplit, felöntjük vízzel. (hogy félig ellepje a krumplikat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű