Varázslatos kombó a ropogós brokkoli, fokhagymásan, citrommal, sajttal és fenyőmaggal.
Friss bazsalikommal tálald!
A rózsákra szedett brokkolit forgasd meg 5 evőkanál olíva olaj, 2 teáskanál só, 1/2 teáskanál bors és 4 gerezd fokhagyma keverékével, majd terítsd szét a sütőlapon.
Told a sütőbe 20-25 percre, míg megpirul.
Ha megsült, öntözd meg 2 kanál olíva olajjal és 1 citrom levével, a tetejére szórj 3 evőkanál pirított fenyőmagot,( vagy napraforgót) és reszelt parmezánt
Az összeset fonnyasztani
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát legyaluljuk. Megsózzuk. A paprikát hozzászeleteljük, a 2 gerezd fokhagymát apróra vágva, belekeverjük. (Jó ha fél órát áll a sóban.) Elkészítjük az ecetes levet. Kb. 4-...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A tojásokat felszeleteljük, majd egy villa segítségével összetörjük. 2.A lilahagymát finomra vágjuk. 3.Az összetört tojásokat összekeverjük a margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA libamájat (erre a célra ún. pecsenyelibamáj nem alkalmas!) leöblítjük, az inakat, hártyákat, hájmaradványokat eltávolítjuk. Az esetleges zöldes epefoltokat kivágjuk, mert keserű...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes