1 csipet só
15 dkg túró
2 kiskanál tejföl
2 dl víz
1 kiskanál fűszerpaprika
1 mokkáskanál őrölt kömény
ízlés szerint snidling
1 bögre (kipattogtatott) amaránt
Két deci vízben pároljuk sűrű kása állagúra az amarántot, majd tegyük félre hűlni. Amikor kihűlt, keverjük össze a túróval, a tejföllel, őrölt köménnyel, paprikával, felaprított újhagymával vagy snidlinggel. Sózzuk ízlés szerint.
Fontos, hogy érett zöldségeket és minőségi sajtot vásárolj. Öntsd egy tálba az olívaolajat, keverd hozzá a citromlevet és az oregánót. Tedd rövid időre a hűtőbe. Addig készítsd elő...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Az uborkát lereszeljük a reszelőnk legnagyobb lyukú oldalán, besózzuk, hagyjuk állni egy ideig, majd kinyomkodjuk a levét. 2. Megtisztítjuk a fokhagymát és átnyomjuk a fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát sós, vagy MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel ízesített vízben 20 perc alatt puhára főzzük, majd kihűlés után negyedekre vágjuk. A zöldpaprikát csíkokra, a lil...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal. Tálalásig hűtőben érleljük. Változatosan felhasználható, lehet...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű