7/06/0337
7/06/0337
7/06/0337
A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd felkockázzuk. Annyi vízben, ami jól ellepi, feltesszük főni. Közben ízesítjük a sóval, a cukorral, a mézzel, a...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk és egy teáskanál cukorral elkeverjük, majd belemorzsoljuk az élesztőt. Pár percig hagyjuk, míg az élesztő felfut. Addig a kelesztő táljába mérjük a többi h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az uborkát meghámozzuk, és kis lyukú reszelőn lereszeljük, megsózzuk. 2. Egy tálban elkeverjük a többi hozzávalót 3. A reszelt uborkát kinyomkodjuk, (de az uborkalevet nem önt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű