menu

Családireceptkönyv.hu

Zserbó muffin


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15 dkg liszt
15 dkg margarin
10 dkg cukor
2-3 tojás
10 dkg darált, cukrozott dió
3 ek baracklekvár plusz muffinonként 1-1 kávéskanál
1 cs vaníliás cukor
1/2 cs sütőpor
5 dkg kakaópor
10 dkg durvára vágott étcsoki

Elkészítés:


Cukrot langyos margarinnal robotgéppel habosra keverem, hozzáadjuk a tojásokat, keverjük míg viszonylag egynemű massza nem lesz. Liszt, van.cukor, sütőpor, kakaópor, cukr. dió, csoki és a 3 ek lekvárt összekeverem, hozzáadjuk a tojásos-cukros-margarint és alaposan összedolgozzuk. Papírkaszlikkal bélelt muffinformát tésztával 3/4-ig töltöm, kis mélyedést csinálok a közepében és teszek bele baracklekvárt. 180°-os előmelegített sütőben 25-30 percig sütöm

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cukkinis fetás tészta
Cukkinis fetás tészta

A hagymát felkockázzuk, és megpirítjuk. A cukkiniket alaposan megmossuk kockára vágjuk, a héjukat nem kell leszedni, ez adja az étel színét. A felkockázott cukkinidarabokat a hagym...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyors fánk
Gyors fánk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Korhelyleves
Korhelyleves

A mangalica szalonnát, a répát, fehérrépát, zellert, a hagymát és a fokhagymát apróra kockázzuk (a répákat és a zellert vékony hasábokra szeljük, ezeket keresztben és hosszában töb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vaj
Vaj

Három deci friss, házi tejszínt lehetőleg fém keverőtálba öntünk, és elektromos habverővel a legerősebb fokozaton verni kezdjük. Először szépen felhabosodik, majd eléri a tejszínha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk