http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/gyuri-bacsi-a-bukki-fuvesember-tanacsai
A rizst öntsd egy nagyobb befőttes üvegbe, kancsóba, vagy bármilyen zárható edénybe. Öntsd fel a forró vízzel, add hozzá a fahéjrudat, és letakarva hagyd állni egy éjszakán át (8 ó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhahúst a nagyobb inaktól megtisztítjuk, felkockázzuk. A hagymát megpucoljuk, először félbe-, majd 1/2 cm-es szeletekre vágjuk. Lábasban felhevítjük az olívaolajat, rádobjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha vajat és mogyoróvajat kimérjük egy tálba, majd összekeverjük a cukorral és a tojással. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és összegyúrjuk a tésztát. 20-24 apró gömböt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű