• 25 dkg puha margarin
• 10 dkg porcukor
• 1 cs vaníliás cukor
• 25 dkg liszt
• 10 dkg pudingpor vaníliás vagy csokoládés vagy kinek mi a kedvence
• 25 dkg puha margarin
• 10 dkg porcukor
• 1 cs vaníliás cukor
• 25 dkg liszt
• 10 dkg pudingpor vaníliás vagy csokoládés vagy kinek mi a kedvence
A lisztben elmorzsoljuk a margarint, beletesszük a tojások sárgáját, a sót. A tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszthez adjuk. Alaposan kidagasztjuk, meleg, sötét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ananászt meghámozzuk, a belsejéből a kemény részt kivágjuk, és szeleteljük (kb. 1 cm vastag szeletekre), félköríves szeletek lesznek. A narancsokat félbevágjuk, és a levét kifa...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA túrót áttörjük, vaníliás porcukorral, reszelt csokoládéval, reszelt citromhéjjal, 1 tojássárgájával, darált dióval, 1 dl felvert tejszínhabbal elkeverjük. Az édes tésztából készí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű