1 menšiu hlávku bielej kapusty
2 ks mrkvy
1 cibuľu
Čerstvú petržlenovú vňať – voliteľné
Soľ a korenie
Na zálievku:
1 lyžičku cukru
3 lyžice kyslej smotany
4 lyžice majonézy
1 lyžičku horčice
1 lyžičku olivového oleja
Kapustu a mrkvu nastrúhame do misy. Cibuľu a petržlenovú vňať nakrájame najemno. Pridáme k mrkve a kapuste, ochutíme soľou, korením a zmes dobre premiešame.
V miske zmiešame všetky suroviny na zálievku a pridáme do šalátu. Premiešame, necháme dobre vychladiť a môžeme podávať.
A tojásokat dobjuk forrásban lévő vízbe, főzzük 8-15 percig, utána hűtsük ki és pucoljuk meg. Az újhagymát vágjuk finomra, majd adjuk hozzá a majonézt, almaecetet, mustárt és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát lereszeljük és kinyomkodjuk a levét. A gombát leszűrjük és a paprikával együtt apróra vágjuk. Minden hozzávalót egy tálba teszünk és jól összegyúrjuk. Ha túl lágy a mas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott lerázott metélőhagymát és a petrezselymet finomra felaprítjuk. Robotgéppel a kétféle túrót laposan összekeverjük. Belevegyítjük a felaprított zöldfűszereket, és sóval b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét 1 éjszakára (de legalább 2-3 órára) hideg vízbe áztatjuk. Ezután leszűrjük, friss vízben feltesszük főni. Sót, egész borsot, babért, egy fej hagymát adunk hozzá és puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű