5 vajec
200g kyslej smotany
1 lyžička soli
korenie podľa chuti
1 stredne veľká cibuľa
môžete použiť aj inú zeleninu podľa chuti
Vajíčka si uvaríme, ošúpeme a následne roztlačíme.
2) Zmiešame si kyslú smotanu spolu s horčicou. Dochutíme soľou alebo korením. Pridáme vajíčka spoločne s nakrájanou cibuľou.
3) Môžeme dochutiť ešte ďalšími ingredienciami. Následne ju dáme na pár hodín do chladničky.
4) Vyberieme z chladničky a máme hotovo!
Az almákat megmosom, négy részre vágom, a magházát eltávolítom, és apró kockákra vágom. A zellert is megtisztítom, nagy lyukú reszelőn lereszelem, és egy nagyobb tálban összekevere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a tésztát, és hagyjuk kihűlni. Apróra vágjuk a paradicsomot. Kőmozsárban összetörjük a bazsalikomleveleket a fokhagymagerezdekkel és egy kis erőspaprikával. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához megmossuk, megtisztítjuk a zöldségeket. A jégsalátát és a paradicsomot kockákra vágjuk, az uborkát félszeletekre, a lilahagymát pedig kisebb kockákra vágjuk. Ezeket jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmosom, megpucolom és apró kis kockákra vágom. Sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt leszűröm. A többi hozzávalókat is kis kockákra vágom, aztán összekeverem az össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű