menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg, krémes spagetti


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


250 g spagetti
1 nagy pohár 20% tejföl
15 dkg trappista sajt
3 ek ketchup

1 ek olaj

Elkészítés:


spagettit kifőzzük sós, olajos vízben. Utána hideg vízzel jó alaposan átöblítjük.
Egy tálban a tejfölt, a kis lyukon lereszelt sajtot és a ketchupot alaposan összekeverjük.
A krémbe beleöntjük a tésztánkat, és jó alaposan elkeverjük két villa segítségével.
Azonnal fogyasztható. Jó étvágyat kívánok.

Hideg, krémes spagetti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Virslis lángos
Virslis lángos

Liszt + só + sütőpor ==> + olaj + kefir + annyi langyos víz hogy rugalmas puha tészta legyen gyúrható. A tésztát 8 egyenlő részre osztjuk. Egyenként nyújtjuk téglalap alakúra , va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katka
Krumplis fánk élesztő nélkül
Krumplis fánk élesztő nélkül

Meg kell főzni a meghámozott krumplit, jó ki kell hűteni, villával vagy krumplinyomóval pürévé varázsolni, :) utána mindent beletenni, egy nem ragadós tésztát kell kapni. Az olajat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Csipetke
Csipetke

A hozzávalókat összegyúrjuk. Forrásban lévő vízbe apró darabokra csipegetve megfőzzük. Ha feljön a víz tetjére, kész.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szilvás gombóc - mákos gombóc
Szilvás gombóc - mákos gombóc

A burgonyát megfőzzük,áttörjük.Hozzá tesszük a vajat,tojást. Hagyjuk hűlni,mikor kihűlt hozzákeverjük a lisztet is. Egy sodorható,nem ragacsos tésztát kell kapnunk. Ne lisztezz...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk