250 g spagetti
1 nagy pohár 20% tejföl
15 dkg trappista sajt
3 ek ketchup
só
1 ek olaj
spagettit kifőzzük sós, olajos vízben. Utána hideg vízzel jó alaposan átöblítjük.
Egy tálban a tejfölt, a kis lyukon lereszelt sajtot és a ketchupot alaposan összekeverjük.
A krémbe beleöntjük a tésztánkat, és jó alaposan elkeverjük két villa segítségével.
Azonnal fogyasztható. Jó étvágyat kívánok.
Liszt + só + sütőpor ==> + olaj + kefir + annyi langyos víz hogy rugalmas puha tészta legyen gyúrható. A tésztát 8 egyenlő részre osztjuk. Egyenként nyújtjuk téglalap alakúra , va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeg kell főzni a meghámozott krumplit, jó ki kell hűteni, villával vagy krumplinyomóval pürévé varázsolni, :) utána mindent beletenni, egy nem ragadós tésztát kell kapni. Az olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk. Forrásban lévő vízbe apró darabokra csipegetve megfőzzük. Ha feljön a víz tetjére, kész.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megfőzzük,áttörjük.Hozzá tesszük a vajat,tojást. Hagyjuk hűlni,mikor kihűlt hozzákeverjük a lisztet is. Egy sodorható,nem ragacsos tésztát kell kapnunk. Ne lisztezz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű