Piskóta
3 dl tej
4 ek napraforgó olaj
25 dkg finomliszt
2 ek cappuccino por
1 ek cukrozatlan kakaópor
1 csomag sütőpor
1 csipet só
15 dkg cukor
3 db tojás
Krém
1 tasak pudingpor (kávés-csokoládés, főzés nélküli)
6 dkg vaj
4 dkg porcukor
2 dl tej
1 ek nutella
Díszítés
10 dkg étcsokoládé
5 dkg eper
1 ek napraforgó olaj
iskóta
Az alapanyagokból homogén masszát keverünk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
Kettévágjuk a piskótát.
Krém
A hozzávalókból robotgéppel kikeverjük a krémet, majd a két süteménylap közé kenjük.
Díszítés
A csokit a napraforgóolajjal felolvasztjuk, és a süti tetejére kenjük.
A tésztához a lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a cukorral, szódabikarbónával, a tejben megkelesztett élesztővel finom, puha tésztának összegyúrjuk. Három cipóra osztjuk. Az első...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát hámozzuk meg, kis lyukú reszelőn reszeljük le. Kicsit nyomkodjuk ki a levét, majd tegyük egy tálba. Csepegtessünk rá egy kevés citromlevet, hogy ne barnuljon meg. Keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat 2 órával a sütés kezdete előtt szobahőmérsékletű helyre tesszük – ez a siker egyik titka. 2. A tepsit/sütőformát kibéleljük sütőpapírral vagy a teljes mennyisé...
Elkészítési idő: 1 óra 15 p Nehézség: KönnyűLépés 1 A csokoládét megolvasztom Lépés 2 A tojást felverem a cukorral Lépés 3 A cukkinit meghámozom, lereszelem, majd belekeverem a felvert tojásba. Hozzákeverem a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű