menu

Családireceptkönyv.hu

Homemade Garlic Bread


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Fresh crusty baguette
1/4 cup minced fresh garlic
1/3 cup plus 2 tbsp. extra virgin olive oil
½ tbsp. unsalted butter
¼ tsp. freshly ground black pepper
½ tsp. garlic salt
1/3 cup chopped parsley

Elkészítés:


Preheat your oven to 400F. Cut your baguette in half, and then cut each half length-wise. (This makes the full loaf easier to manage, and allows you to place a half loaf at each end of the table if you’re entertaining!)

Place your oil and garlic in a medium saucepan. Set heat to medium low and set your timer for five minutes. Watch the pan closely. Around minute three or four, the oil and garlic mixture should begin to fizz and bubble. You want to let it do that, stirring occasionally for one to two minutes, until the garlic is very fragrant. Once you really smell the garlic, remove the pan from the heat. Stir in the butter, black pepper and ¼ teaspoon of the garlic salt.

Separate the mixture among the four halves of baguette. Sprinkle with the remaining garlic salt and parsley. Stack the halves on top of one another, wrap tightly in foil and bake for 10 minutes. After 10 minutes, open the oven and peel back the foil slightly (using oven mitts), to expose the top of the bread. Continue to bake for another two to three minutes until the baguettes are hard to the touch and slightly crispy.

Let bread cool for five minutes. Slice each baguette half into five pieces, and enjoy immediately

Homemade Garlic Bread

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Hamis pizza liszt nélkül
Hamis pizza liszt nélkül

1.A rizslisztet, tojást, sót és a tejet simára keverjük. 2.Belekeverjük a zúzott fokhagymát, apróra vágott lilahagymát és a reszelt sajtot. 3.Előmelegített sütőben (lehetőleg kis...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bécsi túrós palacsinta
Bécsi túrós palacsinta

A palacsintákat a szokásos módon elkészítjük. A mazsolát forró rumba áztatjuk. A sütőedényt kikenjük a vajjal. A tojásokat ketté választjuk. A maradék vajjal, cukorral és citrom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Tejszínes csirkemáj spagettiányon
Tejszínes csirkemáj spagettiányon

A spagettit sós vízben kifőzzük, majd miután leszűrtük róla a vizet, kevés olívaolajon megfuttatjuk. Eközben a hagymákat megpucoljuk, a vöröshagymát kockázzuk, a fokhagymát pedig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Hideg, krémes spagetti
Hideg, krémes spagetti

spagettit kifőzzük sós, olajos vízben. Utána hideg vízzel jó alaposan átöblítjük. Egy tálban a tejfölt, a kis lyukon lereszelt sajtot és a ketchupot alaposan összekeverjük. A kr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk