fél kg csirkemáj,
10-15 dkg zsír,
2 db paprika,
1 db paradicsom,
1 közepes fej vöröshagyma,
só,
bors,
szerecsendió.
A csirkemájat megtisztítjuk. A vöröshagymát elősütjük a zsíron, hozzáadjuk a darabolt paprikát és paradicsomot, majd amikor egy kicsit összesült, a májat is beletesszük, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval megszórjuk. Miután minden megsült, botmixerrel pépesítjük. Hidegen tálaljuk.
1. A tojásokat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. 2. A sonkát egy másik tányérban szintén lereszeljük. 3. Az uborkát apró kockára vágjuk és a zöldhagymát karikár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a fűszerekkel együtt kihabosítjuk. Belekeverjük a lisztet és az olajat, majd simára dolgozzuk. Sütőpapírral bélelt, kb. 22×30 cm-es tepsibe simítjuk, és előmelegített, 180...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklákat vágjuk kockára, az aszalt szilvát is daraboljuk fel. A magokat keverjük el olívaolajjal, majd öntsük a céklával elkevert aszalt szilvára.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat meg főzzük meg pucoljuk hűlni hagyjuk.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű