• 2 dl köles
• 6 dl tisztított víz
• 2 púpos evőkanál kakaópor
• 2 evőkanál méz
• kb. 10 dkg kókuszreszelék
• 1 evőkanál chiamag, pici vízbe áztatva
• 2-3 dl növényi tej
• csipet himalája só
• pici vaj, kókuszvaj a tepsihez
1. A kölest a sós vízben megfőzzük.
2. Belekeverünk minden egyéb hozzávalót (nyugodtan lehet kóstolgatni, esetleg jobban/kevésbé édesíteni).
3. Vajjal kikent formába öntjük, és forró sütőbe toljuk, ahol közepes lángon kb. 20 percig sütögetjük.
Tűpróbával nézegethetjük, de sosem lesz teljesen szilárd a belseje, ezt tartsuk szem előtt!
Az eredmény egy kívül szilárd, belül viszont nagyon finom krémes süti!
Tényleg "igazi" brownie hatása van.
1. A tészta hozzávalóit egy műanyagtálba kimérjük, majd villával nagyjából összekavarjuk. 2. Ezután az egészet összegyúrjuk. Ha nagyon száraz a tészta, akkor adjunk hozzá meg egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA meggyet kimagozzuk, összekeverjük a cukorral és állni hagyjuk. A vajat elmorzsoljuk a liszttel majd hozzáadjuk a sót, a cukrot, a sütőport, a reszelt citromhéjat, a tojások sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet habverő segítségével dolgozzuk össze a tejszínnel, a tojások sárgájával, a cukorral és a liszttel. Tegyünk bele egy csipet sót. Verjük a tojásfehérjét kemény habbá, majd ke...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés Elsőként elkészítjük a tölteléket: a reszelt almába beleszórjuk az eritritet, majd félretesszük. Felolvasztjuk a ghee – t és a tészta összes hozzávalóját belekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű