menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött padlizsán


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A padlizsánhoz

1 db padlizsán (nyers)
0.5 db cukkini
2 evőkanál olívaolaj
0.5 fej hagyma - lila
2 gerezd fokhagyma
300 g marhahús (darált)
1 púpozott teáskanál búzaliszt (BL55)
100 ml főzőtejszín (15-20%-os)
1 db paradicsom (nagyobb)
6 szelet sajt - mozzarella (füstölt)

A körethez

rizs - fehér (főtt)
bulgur (kifőzött)

Teljes elkészülési idő
50 perc
[Nem szívbarát recept!]
[Tojásfehérje mentes recept]
[Cukrot tartalmaz!]
[Glutént tartalmaz!]
[Tejfehérjét tartalmaz!]

Elkészítés:


http://aprosef.hu/toltott_padlizsan

Töltött padlizsán

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kati
Vadas mártás-krumpligombóc
Vadas mártás-krumpligombóc

A répákat megpucoljuk ,megmossuk apróra vágjuk a hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Ha kész van akkor az apróra vágott répát rátesszük és további dinsztel...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Parasztreggeli
Parasztreggeli

A krumplit szeleteld vagy kockázd fel, főzd meg. A füstölt szalonnát vágd csíkokra vagy apró kockákra A hagymát vágd apróra. A szalonnát süsd pirosra, tedd hozzá a hagymát, resz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Hamis carbonara spagetti
Hamis carbonara spagetti

Szósz Az olajat a kisebb darabokra tépkedett sonkaszeletekkel együtt egy teflon serpenyőben pirítjuk 1-2 percig, majd rádobjuk az apróra vágott fokhagymát. Együtt pirítjuk még 1...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tökfőzelék
Tökfőzelék

A tököt megmossuk, meghámozzuk, kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsát legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk, összevagdaljuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk