menu

Családireceptkönyv.hu

Pomazanka


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg kimagozott pirospaprika,
1,5 kg paradicsom
0,5 kg hagyma
2 dl olaj
2 dl cukor
1 dl ecet
2 evőkanál só

Összevágjuk és addig főzzük amíg szét nem fő, és sűrű masszát nem kapunk. Én még rúdmixerrel pürésítem, üvegbe töltöm és 90/30-on dunsztolom.

Nagyon finom szendvicsre, de csak úgy vajas kenyérre kenve is, pizzára is szoktam tenni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Hús pác csirkéhez..!!
Hús pác csirkéhez..!!

Egy tálkába reszeld a fokhagymát, vágd egészen apróra a metélőhagymát, és tedd mellé, majd keverd hozzájuk a többieket. Csirkehúshoz ideális, a legfinomabb combfiléhez, ha rögtön a...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

Padlizsánt kettévágjuk, sütőpapíros tepsibe tesszük, megsózzuk, olívaolajjal locsoljuk majd 200 fokon puhára sütjük. Sülés után a héját eltávolítjuk, diónyi vajjal még melegen össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Chili olaj 2
Chili olaj 2

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Receptek
Gombamártás
Gombamártás

Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, beletesszük a borsot és a gombát.2-3 dl leveskockából főzött lével felöntjük, fedő alatt főzzük. Közben a tejszínt a liszttel cs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk