2 kg kimagozott pirospaprika,
1,5 kg paradicsom
0,5 kg hagyma
2 dl olaj
2 dl cukor
1 dl ecet
2 evőkanál só
Összevágjuk és addig főzzük amíg szét nem fő, és sűrű masszát nem kapunk. Én még rúdmixerrel pürésítem, üvegbe töltöm és 90/30-on dunsztolom.
Nagyon finom szendvicsre, de csak úgy vajas kenyérre kenve is, pizzára is szoktam tenni.
Egy tálkába reszeld a fokhagymát, vágd egészen apróra a metélőhagymát, és tedd mellé, majd keverd hozzájuk a többieket. Csirkehúshoz ideális, a legfinomabb combfiléhez, ha rögtön a...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűPadlizsánt kettévágjuk, sütőpapíros tepsibe tesszük, megsózzuk, olívaolajjal locsoljuk majd 200 fokon puhára sütjük. Sülés után a héját eltávolítjuk, diónyi vajjal még melegen össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, beletesszük a borsot és a gombát.2-3 dl leveskockából főzött lével felöntjük, fedő alatt főzzük. Közben a tejszínt a liszttel cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű