citrom, citromonként 5 dl víz, citromonként 20 dkg cukor
1. Vékony héjú citromot megmosunk, hajszálvékony karikákra vágunk.
2. Citromonként 5 dl vizet számítva, 24 óráig áztatjuk, majd tűzre tesszük, és addig főzzük, amíg az áztatólé 2/3 részét el nem vesztette.
3. A maradék egyharmadhoz citromonként 20 dkg cukrot teszünk, és addig főzzük, amíg kocsonyásodni nem kezd.
4. Forrón üvegbe rakjuk, lezárjuk. Szalicil, dunsztolás nem kell.
A dzsemhez narancsot is adhatunk (2-3 citromhoz 1 narancsot).
Are you a disaster in the kitchen? Well, don't worry, because you're probably not as bad as you think. Check out this hilarious list of epic cooking fails for example. Compiled by...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz-a hagymát meg a fokhagymát apró kockára vágjuk ,zsiradékon fedő alatt kissé megpároljuk -a paprikát,paradicsomot és a zellert is kis kockákra vágjuk,a hagymához adjuk ,ősszekavar...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűAz uborkát többszöri váltott vízben alaposan megmosom, megsúrolom, végeitől megszabadítom. A hagymát megpucolom. Az uborkát héjastól és a hagymát uborkagyalun nagyon vékonyra szele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű