Hozzávalók
10 darab keményre főtt tojás
só
őrőlt bors
10 deka vaj
1 kanál mustár
franciasaláta
A tojások keményre főttek ,ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm,hozzáadom a puha vajet ízlés szerinti sót borsot és lágy krémesre kikeverem.A tojások sárgája hejére mindegyiket feltöltöm.
Egy tálra vagy tálcára a franciasalátát lerakom és erre kerülnek a megtöltött tojások .tetszés szerint feldiszítem.
Franciasaláta keverék, majonéz, tejföl, mustár, cukor, só, bors.
Elkészítés A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldsé...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat főzzük keményre, majd vágjuk apró darabokra. A hagymát aprítsuk fel és olajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a szintén felaprított petrezselymet. Ízlés szerint sózzuk, borso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször kifilézzük a combokat: az alsó- és a felső combot az ízületnél szétvágjuk. Mindkét résznél a csontokról egy hegyes, hajlékony filézőkéssel körbevágva leválasztjuk a húst. N...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, majd egy tálban villával jól összetörjük és összekeverjük a margarinnal. Ezután hozzáadjuk a tejszínes kockasajtot és az apróra reszelt vöröshagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű