8 tojás. 8 evőkanál por
Cukor. ,,8evokanal víz. 8 evőkanál liszt 1 sütő por A sárgáját felverem cukorral apránként a vizet fehérjét kemény habbá verem a sárgájába a sütő piros lisztet ,, apránként bele,,, habot óvatosan ,,,, sütő papír tepsi 170180 fokon sütjük, még melegen. Porcukros konyharuhaval feltekertem. Nagy gáztepsibe,
hozzávalók / 12 adag Tészta 6 db tojás 6 ek cukor 1 dl napraforgó olaj 1 csomag sütőpor 4 púpozott ek finomliszt Krém 500 g tehéntúró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA befőttet leszűrjük. A levéhez öntünk kevés rumaromát, majd annyi babapiskótát forgatunk bele, hogy egy kerek kapcsos tortaforma aljára elegendő legyen. Ezt követően rárakunk egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKimérjük egybe a száraz hozzávalókat a tésztához. A tojásokat szétválasztjuk. Fehérjét habbá verjük. Óvatosan hozzákeverjük a sárgáját és a többi hozzávalót. Torta formában alacson...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: KönnyűA krémet kikeverjük 2 dl tejszínt habnak felverjük majd a krémmel összekeverjük, A piskótát kettévágjuk és megkenjük a krémmel,meggyet ízlés szerint teszünk bele.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű